Karácsony Ünnepek

Blogmas #1 (2017)

2017. december 12.

A karácsonyi kaktuszom már karácsonyi hangulatban, jöjjenek most december első két hetének történései, apró kedvenc pillanatai. :)

Bár a hangulatba kerülés kicsit döcögősen megy, azért a karácsonyi vásározás nem maradt ki. Itt Szegeden a Dóm tér most különösen gyönyörű, de amikor otthon voltunk Cegléden ott is nagyon kellemes hangulat fogadott.

Az első hó jött és ment, de azért sétáltam egy jó nagyot a hóesésben és remélem lesz még bőven szerencsénk egymáshoz a télen. A karácsonyi filmek közül eddig a Love the Coopers (Káosz karácsonyra), The Family Stones (Kőkemény család), Deck the Halls (Kiskarácsony mindenáron) és a The Polar Express került elő. A karácsonyi fűszerraktár feltöltve, már csak sütni kéne.

Megérkezett a Mapifultól rendelt Firenze térképünk, amit azóta nézegettünk, mióta haza költöztünk és most kihasználtuk a Black Friday kedvezményt. Csodaszép, első osztályú minőség és a szívünknek nagyon kedves. Alig várjuk, hogy felkerüljön a falra.

Egy kis könnyű zenei szórakozás sem maradt ki, múlt héten ünnepelte a Sárik Péter Trió a tizedik szülinapját a MOMkultban, ahol megint fantasztikus hangulatú koncertben volt részünk.

Az ajándékok szerencsére megvéve, már csak csomagolni kell. :)

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá