BÚÉK Ünnepek

Ilyen volt 2017

2018. január 2.

2017 a nagy tervezések, előkészítések éve volt. Szerettem, sok szuper dolog történt, de már nagyon izgatottan vártam 2018-at. Tele vagyok várakozással, ami nagyon új érzés, mert nem szoktam túl nagy feneket keríteni az új évnek, mindig egy folyamat részeként gondolok rá, értékelek, tervezek.

Sajnos kicsit mostohagyerek lett a blog, más dolgok kötötték le az erőforrásaimat és hogy egész őszinte legyek, sokszor azt éreztem, hogy bár rengeteg az ötlet amiről szeretnék írni nektek, egyszerűen nem volt hozzá kedvem. Számtalanszor leültem egy téma fölé és vagy teljesen elkalandoztak a gondolataim, vagy egyszerűen csak két épkézláb mondatot sem voltam képes leírni. Azt pedig megfogadtam már a blog indításakor, hogy muszájból nem fogok írni, mert ha nekem nem okoz örömet egy poszt elkészítése, akkor nektek sem fog az elolvasása. 2018-ban mindenképpen szeretnék rendszerességet ezen a téren is, már készülőben az akcióterv. :)

2017 dióhéjban:

  1. Egy éve az első dolog amit célként megfogalmaztam: minden este megtervezni a másnapi feladatokat, célokat. Habár van még hová fejlődnöm, többségében sikeresen teljesítettem. Idén persze szükséges lesz még egy kis finomhangolás, de egy elég jól működő rendszert sikerült kialakítanom.
  2. A január Adriene 30 napos jóga programjával telt és imádtam. Jó kis löketet adott az egész évnek, idén sem hagyom ki.
  3. A januári, februári nagy hidegnek köszönhetően egy jégmadár költözött a ceglédi fürdő mögötti tóhoz. Heteken keresztül mentünk haza és jártunk ki, hogy gyönyörködjünk benne és még néhány szép képet is sikerült készítenem róla.
  4. Megnéztük Mohácson a busókat.
  5. Zsebikém betöltötte a tizenegyet. Bár a látása sokat romlott idén, szerencsére nagyon jó formában van, egy séta nem séta továbbra sem négy-öt kilométer alatt. :D
  6. Az év legnagyobb kedvence egyértelműen Szicília volt. Etna túrástól, tengerpartostól, granitástól.
  7. Olvasás terén tizenkét könyvet tűztem ki célul, aztán mivel már áprilisra elértem ezt a számot, megnöveltem ötvenre. Végül az évet ötvenegy elolvasott könyvvel zártam. Molyon meg tudjátok nézni miket olvastam idén.
  8. Összesen 530 kilométert futottam. A leghosszabb távom 14,5 kilométer volt.
  9. Az év egyik legjobb döntése és befektetése, hogy elkezdtem személyi edzésre járni.
  10. Egyre több szépségápolási és háztartási terméket sikerült cruelty-free változatra cserélnem.
  11. Megcsináltam a ruhatáram lomtalanítását. Összeszedtem mindent. Olyanokat is, amiket anyuéknál tároltam a szobámban majd egyszer még talán jó lesz alapon és egyszerre kipakoltam az ágyra az összes göncöt. Na az hatalmas sokk volt. Hogy a fenébe képes egyetlen ember ennyi mindent felhalmozni? De azóta nagyon jó érzés benézni a szekrénybe és a fiókokba. Sokkal gyorsabb felöltözni, csak olyan darabok maradtak, amiket valóban szeretek és hordok is.
  12. Egyre jobban beleástam magam a növények nevelésébe, az erkélyen már egész sok minden megtalálható volt a nyáron és a lakásban is nagyon szép, egészséges mindenki.
  13. Mátyás téri Kispiac. Nagyon vártam minden második szombatot, sok-sok finomsággal sikerült mindig hazatérni.
  14. Végre megajándékoztam magam egy softbox szettel, így többet tudok fotózni a korai sötététedés idején is. Így többet nem fognak azért posztok meghiúsulni, mert pocsék az idő odakint, vagy mert korán sötétedik.
  15. Bár a sorozatok teljesen háttérbe szorultak, azért lett egy nagy kedvenc, a This is Us.

Remélem ti is sok emlékezetes pillanattal gazdagodtatok és találkozunk 2018-ban is itt a blogon. :)

Ég veled 2017!

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá