Inspiráció Lakberendezés Ősz Otthon

Otthoni munkahely

2014. augusztus 7.

Most, hogy visszaülök 2 évre az iskolapadba, teljesen rápörögtem a kis dolgozósarkom szépítésére. Nagy asztalom van, 150×75 cm. Egyszerűen csak ekkorán tudok létezni, ezen kényelmesen szét tudok pakolni. :) De persze néha még ez is kicsinek bizonyul, ezért most azon vagyok, hogy néhány polcot beszerezzek, és így az irattartók és tárolódobozok nem fogják tovább az asztalon foglalni a helyet.

Amit mindenkinek ajánlok egy falitábla kialakítása vagy képek elhelyezése a falon. Egy inspirációs tábla egyszerűen feldobja a hangulatot és még a legkínkeservesebb tételek, legunalmasabb könyvelések is megszépülnek (na jó talán azt azért nem, de egy kicsit könnyít a helyzeten). :) Én jelenleg egy mágnestáblával rendelkezem és erre tűztem fel mindenféle szépséges képet (főleg a külföldi utakon vásárolt képeslapokat), valamint a fontos jegyzetek, telefonszámok, határidők is itt csücsülnek. Így biztosan nem felejtődnek el, mert mindig szem előtt vannak.

A képek között látható lesz egy tükrös megoldás a falon, amit kis hellyel rendelkezők okosan használhatnak a tér optikai tágítására és máris kevésbé lesz bezártság érzete az embernek.

Legyen szó tanuló-, hobbisarok vagy otthoni munkahely kialakításáról, az alábbi képekből bárki tud inspirálódni, mert ahogy az látható, nincs az a kicsi hely, amit ne lehetne számunkra kényelmessé és hatékony munkavégzésre alkalmassá alakítani. :)

Jó nézegetést, inspirálódást, tervezést és kivitelezést! :)

 

 

(Képek forrása: Pinterest)

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá