Inspiráció Things I Love Thursday

Things I Love Thursday #1

2014. november 27.

Sokat gondolkoztam rajta, hogy elindítsam-e ezt a kis heti pozitív rovatot vagy megtartsam továbbra is magamnak. Végül aztán mondhatni az élet döntött helyettem. Bár már évek óta a heteim szerves része a TILT írás, teljesen beépült az életembe, valahogy az elmúlt néhány hétben kimaradt. Sőt, teljesen elfeledkeztem róla. Így hát döntöttem, legyen. Inspirálom magam és másokat is. :) És ugye ha már hálaadás, akkor ez egy remek alkalom az indulásra. :)

De hogy pontosan mi is ez. Teljesen mindegy, hogy a névhez híven csak a csütörtöki kis pozitív élményeid gondolod át, vagy az egész hetit (nálam mindig heti lista készül). Minden ami pozitívan hatott rád, lelkesített, erőt adott, legyen az zene, film, süti, egy jó program vagy egyszerűen csak hogy milyen szép az idő. Bármi. :) Tulajdonképpen heti mini hálaadás, mert bármennyire is úgy érezzük, hogy minden összeesküdött ellenünk, mindig van miért hálásnak lennünk. :)

  Homeland – messze a legnagyobb kedvenc idén ősszel.    Jókat nevetni Demény könyvét olvasva. Hatalmas fazon. :D    Essie karácsonyi limitált kollekció – imádom a színeiket.    Hétvégén már előkerültek a karácsonyi filmek – Holiday és Négy karácsony.    Két hét kihagyás után felemelni a hátsóm és újra elmenni futni. Teljesen kikapcsoltam, feltöltődtem és megfogadtam, bármennyire is sűrűek a napok, erre időt kell szakítani. Felfrissülten a tanulás is könnyebben fog menni. :)    Oreo. Teljesen rákattantunk. Tejbe mártogatva az igazi. :)

És Nektek?

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá