Karácsony Ünnepek

Gasztro ajándék: Csoki kanál

2014. november 28.

Egyszerű, ötletes, kedves és gyorsan elkészülő ajándék. Akár a mikulás csomagba is kerülhet. Csak fel kell olvasztani a csokit, egy kanalat belemártani, igény szerint díszíteni, hagyni megdermedni, aztán lehet csomagolni. Két dologra kell odafigyelni: a kanál legyen hőálló és ne hűtőben dermesszük a csokit, mert kifehéredik. Az elkészült kanalat csak bele kell mártani a meleg tejbe, és már el is készült a házi forró csoki. :)

Tejcsoki, étcsoki, fehér csoki, mentolos csoki (Gombóc Artúrosan :D), karamellel, pillecukorral, karácsonyi cukor nyalóka morzsába, kókuszba vagy dióba mártva. Tetszés szerinti variációk, ki mit szeret. :)

A legnagyobb kedvencem a baglyos. :D

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá