Karácsony Ünnepek

Rudolfot mindenkinek!

2015. december 15.

A karácsony egyik nagy sztárja kétségkívül Rudolf, a piros orrú. Nálam totális rénszarvas őrület van a mécsestartótól, a pizsamán át a mamuszig. :D Összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan tudjuk becsempészni őt a karácsonyi készülődésbe.

Az ajándékokat könnyen be tudjuk öltöztetni, legyen szó akár csokikról, vagy a nagyobb dobozokról és sem extra kézügyességet, sem hatalmas díszítő eszköztárat nem igényel.

Az ajándékkártyákat, ültetőkártyákat is feldobhatjuk a kis piros orrúval, de akár díszeket is készíthetünk, amiket ajándékként, ajándékkísérőként vagy az ünnepi asztalra mindenki tányérja mellé elhelyezhetünk.

Természetesen a konyhába is betipegett az agancsos és sokunkat megihletett már. A jól bevált kekszünk kicsinosításához mindössze piros cukorra és egy kis olvasztott csokira van szükségünk, kedvenc mézeskalács emberkénkre pedig csak fordítva kell nézni és máris megkapjuk Rudolfot. :)

Persze nem hiányozhat a karácsonyi manikűrről, a pulcsikról, pizsamákról és egy kontyot is átváltoztathatunk. DIY pulcsikról elég elborult ötleteket találtam, de igazából egy sablonnal, egy vasalható matricával egyszerűen megoldható a saját készítésű Rudolfos pulcsi. :)

 

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá