Lakberendezés Otthon

Kék nyár az Ikeával

2016. március 22.

Az IKEA 2016-os nyári kollekciója már elérhető az áruházakban és ahogy átböngésztem a kínálatot ami elsőként megfogott, a csodálatos kék színek. Egész tengerparti hangulatba kerültem, egész biztosan befogok szerezni néhány kékséget a következő látogatásom alkalmával. A kék egyébként egy egész jó kis szín, remekül lehet kombinálni bézs, szürke és sárga színekkel. Ó mennyire imádom a kék-sárga kombinációkat. :)

Idén az IKEA csapata igyekszik inspiráló alternatívákat kínálni azok számára is, akik nem rendelkeznek kerttel vagy erkéllyel. Egyszerűen csak fogjuk magunkat és irány a szabad. Ehhez elég egy összecsukható strandszék, pléd és hűtőtáska. Bárhol és bármikor felépíthetjük ideglenes nyári kuckónkat. :)

IKEA: “This year, we think summer should be all about expanding the home and seeing your surroundings through new eyes, regardless if you live in the city or in the countryside. So instead of just focusing on the balcony or the patio, how about uncovering new kinds of outdoor rooms?”

Egyelőre sajnos még a magyar nyelvű nyári katalógussal nem találkoztam, de hogy addig is legyen miből inspirálódni és tervezgetni, itt egy angol nyelvű változat: http://www.ikea.com/ms/en_CA/img/pdf/summer_news_mar2016.pdf

 

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá