Húsvét Ünnepek

Húsvéti kényeztetés

2016. március 25.

A tavaszi fáradtság enyhítésére egy illatos fürdő, ízletes macaronnal párosítva az egyik legjobb recept. :D A Lush húsvéti kínálatában természetesen megint csupa illatos, testünket és lelkünket egyaránt kényeztető fürdőcsodákat találhatunk.

A Fluffy Egg fürdőbomba egy cukorkaillatú csoda. A nagyon csajos, rózsaszínné varázsolt vízben pont úgy érezhetjük magunkat, mintha egy vattacukor tengerben fürdőznénk. :)

LUSH: „Illata ugyanolyan, mint a Mmmelting Marshmallow Moment luxusfürdőé és a The Godmother szappané – kinek kellenek ezután a csokitojások? A vattacukor illata még a legnagyobb édességrajongókat is teljes megelégedéssel tölti el.

Az arany luxusfürdőt is megérdemeljük, amit a Golden Egg olvadó fürdőbomba varázsol a fürdőszobánkba, ápoló kakaóvajjal, mézes-karamellás illatával és csillámokkal. :)

LUSH: „Aranyszínben csillogó luxusfürdő ÉS fürdőbomba egyben, a Honey I Washed the Kids illatával! Kell ennél többet mondani?
Külső rétege luxusfürdőből készült, ezért amikor bedobod a kádba, először lesüllyed, majd amikor a fürdőgolyó-belső elkezd pezsegni, pazar mézes-karamellás illatot árasztva a felszínre emelkedik. Külsejének pompás csillogását a környezetbarát (műanyagmentes) csillám adja, mely a vizet gyönyörű aranysziporkákkal szórja tele.
A tojás külső rétege a kolumbiai San José Békeközösségből származó kakaóvajjal készül. Közvetlenül a Békeközösségtől vásároljuk a kakaóbabot, melyből azután Európában készítenek vajat. Fair trade, minősített bio termék.

Ha már elkészült a fürdő, akkor csak a macaronok hiányoznak a teljes kényeztető kúrához. :D Szombaton jött szembe a Chez Dodo macaron manufaktúra fényképe, Meet Pierre felirattal. Nosza gondoltam, ismerkedjünk meg Pierrel egy kicsit közelebbről. Már a kezdeti, tapogatózó ismerkedés során tudtam, hogy valószínűleg a találkozásból szerelem lesz: „a ganache Varlhona tropilia fehércsokoládé, egy csipet fleur de sel, piemonte-i mogyorópaszta, ropogós pörkölt mogyoró darabkák és egy lehelletnyi szarvasgomba esszencia”.

Piemonte-i mogyoró és szarvasgomba tökéletes találkozása. Az átütő szarvasgomba illat rögtön visszarepített Firenzébe, aztán az íze, a tökéletes édes-sós karakter, azonnal levett a lábamról. :D

A Chez Dodo tökéletes macaronjainak köszönhetően már nem csak a párizsi emlékeim fognak beugrani, de Pierre-nek köszönhetően a szívemnek oly kedves Toszkána is. :)

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá