Divat, stílus

Éljen a farmerdzseki!

2016. május 4.

Sokáig kutattam az igazi után és amióta három éve rátaláltam, nem is értem hogyan létezhettem nélküle. A tavaszi, nyári időszakban az egyik legsűrűbben hordott ruhadarabom és komolyan minden nő ruhatárában ott lenne a helye kötelezően. A szeszélyes tavaszi időjárás, a hűvösebb nyári esték és a fesztiválok sztárja. Praktikus, kényelmes és szinte bármivel remekül társítható. Ha beszerzünk egy farmerdzsekit, garantáltan nem fogunk a szekrény előtt toporogni, hogy jajj megvettem, de nem tudom semmivel sem párosítani. Bár nagyon sokféle színben kapható és a színes darabok is kétségkívül fantasztikusan néznek ki, én elsősorban mindenkit arra buzdítanék, hogy egy klasszikus kék mellett tegye le a voksát először. Az oka pedig roppant egyszerű, ezt tudjuk a legtökéletesebben beilleszteni a ruhatárunkba. Aztán később jöhetnek a különféle színvarációk. :D

Elő a farmerdzsekikkel! :)

Csíkokkal vagy pöttyökkel:

Derékra kötve:

A tavaszi napok egyik legnagyobb dilemmája a reggel még hűvös van, aztán napközben meg már meleg. Ebben az esetben is remekül beépíthetjük a nap folyamán az öltözékünkbe, elég csak lazán a derekunkra kötni.

Maxi ruhákkal és maxi szoknyákkal:

Jöhet a mix and match, bátran kombináljátok csinosabb, nőisebb darabokkal is. Keveredjenek azok a stílusok! :)

Lazán vállra vetve:

Lenge nyári ruhákkal és szoknyákkal:

Mix and match ebben az esetben is ér. Sőt! A csipkés darabokkal igazán remekül mutat. :)

Nadrággal:

Egyszínűvel és mintással egyformán jó párosítás, és nyugodtan kombináljatok farmerral is. Mára már nem csak hogy nem tabu, de már az sem állja meg a helyét, hogy az árnyalatok térjenek el egymásól. Bár azért ezen a téren nem árt némi óvatosság és önkritika a tükör előtt. :)

Ti mivel hordjátok a legszívesebben kedvenc farmerdzsekiteket?

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá