Karácsony Ünnepek

Karácsonyi ajtódíszek

2015. november 25.

Egy ajtódísz nem csak öltözteti otthonunkat, de minket is igazán jókedvre deríthet egy fárasztó nap után, hiszen hazaérve ezt látjuk meg elsőként. Egy széles mosoly a büszkeségünkre és máris jobb kedvvel lépünk be az ajtón, magunk mögött hagyva a nap minden gondját. :)

Összegyűjtöttem néhány ötletet, amik között még a magát legkétbalkezesebbnek gondolók is találnak olyat, amit könnyedén elkészíthetnek. :)

A piros bogyók remek díszítő elemek lehetnek, de a kevésbé kísérletező kedvűek már néhány cukornyalóka vagy egy boa felhasználásával is vidám díszt készíthetnek.

Egy készen kapható koszorúalapot is könnyedén felturbózhatunk égőkkel és különféle díszekkel, de akár meg is süthetjük a kis koszorúnkat. Ha nagyon elszántak vagyunk, akkor pedig tobozokból is alkothatunk. :)

A következők közül az én nagy kedvencem a pattogatott kukoricás verzió, ami aztan tényleg pofon egyszerű. Csupán egy kartonból kivágott körre, pattogatott kukoricára, ragasztóra és egy szalagra van szükség. A kukoricákat felragasztjuk a kartonra, majd átkötjük a szalaggal és már mehet is az ajtóra. :)

Remélem megjött a kedvetek az alkotáshoz. :)

(Képek forrása: Pinterest, vörösáfonyás, tobozos, süti csillagos)

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá