Arcápolás Szépség

Oriflame univerzális balzsam

2014. augusztus 11.

Ha rátalálok egy olyan termékre ami nagyon beválik, akkor az biztos, hogy örökre (vagy legalábbis amíg kapható) állandó szereplője lesz a mindennapoknak. Az egyik ilyen termék, amit már hosszú évek óta használok, az Oriflame univerzális balzsama. Ez a kis balzsam már több, mint 30 éve méltán népszerű terméke a svéd kozmetikai cégnek. A klasszikus rózsaszín tégelyes méhviaszos változaton kívül az utóbbi években egyre több illatban is megjelent. Személyes kedvenceim a vaníliás, a kókuszos, a cseresznyés és természetesen az eredeti.

Igen zsíros állagú, így hatékonyan felveszi a harcot a kiszáradt bőrrel, kicserepesedett ajkakkal szemben. A számra kizárólag ezt használom, és még a legvadabb hidegekben is tökéletes védelmet biztosít. Ezenkívül használható könyökre, térde és kisebb-nagyobb száraz bőrfelületekre egyaránt. A téli időszakban bármilyen gyakran is kenem a kezeim, mégis könnyen kirepedezik a körömágyam, de ennek a kis csodabalzsamnak köszönhetően 1-2 nap alatt szépen rendbejönnek.

Nagyon szeretem a csomagolását is, hiszen amellett, hogy igazán kifinomult hatása van, kicsi is. Így könnyedén bele lehet süllyeszteni a táskánk belső zsebébe, ahonnan aztán szükség esetén előkaphatjuk. Általában 3 tégely van használatban nálam: 1 a táskámban, 1 az éjjeliszekrényen és 1 az íróasztalon. :)

Nekem minden tekintetben bevált, egyetlen hátránya, hogy mivel kereskedelmi forgalomban nem kapható, így a beszerzése csak tanácsadókon keresztül lehetséges.

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá