Szépség Testápolás

Pure by Pixibox

2015. február 13.

Új taggal bővült a Pixi család, a natúr kozmetikumokat tartalmazó Pure by Pixibox személyében. Ezúttal a külső barna doboz nem egy újabb dobozt tartalmaz, mint azt a Pixibox esetében megszokhattuk, hanem egy természetes fából készült kis háncspárnán pihennek a termékek. :)

A „működési elve” ennek a beauty boxnak is ugyanaz: limitált darabszámban jelenik meg, csak egy adott időszakban rendelhető, 2-3 db teljes kiszerelésű és 3-5 db mini vagy utazó méretű terméket tartalmaz.

És akkor lássuk kicsit részletesebben a doboz tartalmát. :)

Az első kiadás a téli testápolást vette célba 3 teljes kiszerelésű és 3 utazó méretű termékkel, ráadásul két kupon is lapult a csomagban. :)

Lavera Basis Sensitive All Round mindentudó krém:

A bio sheavaj és bio mandula páros intenzíven védi és táplálja a száraz bőrt. Minden bőrtípusra használható és enyhe UV védelmet is biztosít. Kellemes, finom illata van.
Bővebb információ: http://www.heliosbio.hu/termek/lavera-basis-mindentudo-krem-tegelyes.html

Yamuna shea vajas testvaj:

Gyógyír a nagyon száraz, nagyon érzékeny bőr számára és semleges illatának köszönhetően férfiak is használhatják.
Bővebb információ: http://www.yamuna.hu/testapolas/testvajak/shea_vajas_testvaj

Greenland Milky testápoló és Pure & White testradír:

A doboz márkái közül talán ők lehetnek ismerősebbek. Mindkét termék teljes kiszerelésben érkezett és a testápoló rögtön kedvenc lett. A rizstej és vanília párosítása nagyon kellemes illatot eredményez és ami miatt azonnal szerelem lett, az az állaga. Mint amilyennek egy testápolótejnek lennie kell. Könnyed, gyorsan beszívódik, nincs az a nehéz érzés a bőrön utána.
Bővebb információ: http://shop.greenlandbodycare.com/nl

Berber Beauty anticellulit masszázs- és fürdőolaj:

Összetevőinek (sárgabarackmag-, szőlőmag-, mandulaolaj, mandarin és bergamott illóolaj, valamint koffein) köszönhetően nagyon friss, élénkítő illata van és ugye már külön-külön is csodaszámba megy a hatásuk. :)
Bővebb információ: http://www.berberbeauty.eu/spd/CPNP1180202/Anticellulitisz-Bazikus-Masszazs–es-Furdoolaj-125

Calena bio kézkrém:

Az én dobozkámba a gránátalmás változat került és egyelőre nem tudom eldönteni hogy is érzek iránta. Az állaga lágy, gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzést maga után, de az illata valahogy nem az igazi. Pedig korábban már használtam olyan kozmetikumokat amik gránátalmát tartalmaztak és nagyon szerettem is őket, de ez most nem az igazi. Mindenesetre barátkozom vele, aztán majd meglátjuk. :)
Bővebb információ: http://calena.hu/kezkremek

Ahhoz képest, hogy eddig nem voltak túl jó tapasztalataim a natúr kozmetikumokkal, ez a kis csomag gyorsan belopta magát a szívembe. Ahogy azt már megszokhattam, csúcs minőségű termékek egy kis dobozkában. :)

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá