BÚÉK Ünnepek

Ilyen volt 2015

2015. december 31.

2015-re nagyon vegyes érzésekkel gondolok vissza. Nehézkesen indult, aztán sok fájdalmat, szomorúságot hozott, de végül az elmúlt három hónap csodás élményeinek köszönhetően jól végződött és nem adnám semmiért.

Nagyon sok utazás és hihetetlen élmények vannak mögöttem. Februárban sikerült elutazni a Velencei karneválra, ami gyerekkori álom volt. Aztán a nyáron sikerült a kutyákkal is utazni egy kicsit egy-egy napra és nyaralni is sikerült pár napot Rab-szigeten. Végül egy másik nagy álom is beteljesedett: Olaszországban élni. Óriási élmények, folyamatos, jobbnál jobb impulzusok. Sokszor még most három hónap után is csak kapkodom a fejem és előjön az a valaki csípjen meg érzés. Tényleg itt vagyok?

Az utazási élményeken túl, magamat is sikerült még jobban megismerni. Pár év múlva visszagondolva 2015-re azt hiszem sok szempontból komoly vízválasztóként fogok visszatekinteni. Nehéz és komoly döntések születtek meg.

A betegség sem került el, pedig már jó ideje nem betegedtem le komolyabban, az elmúlt éveket egy-egy kósza náthával 2-3 nap alatt könnyedén kihevertem. Ehhez képest, most rövid időn belül kétszer is legyűrt valami nyavalya, ami jól ki is ütött. Persze tudom, hogy ennek is megvolt az oka: könnyebben kell vennem az életet és jóval kevesebbet rágódni, pláne olyan dolgokon, amiket igazából úgysem tudok befolyásolni. Hú de könnyű ezt így kijelenteni. :D

Na de ennyi elmélkedés elég is. :)

Blogos vissza- és előretekintés

Néha magam is meglepődöm, de már másfél éve írom a blogot. A lelkesedésem töretlen, bár az idővel sajnos nem tudok versenyezni, ezért sokszor háttérbe szorul az írás. Tudom, hogy egy csomó mindennel lógok, de ígérem egyszer, előbb-utóbb mindenre sor fog kerülni. :)
Jó hír, hogy készül a dizájn (végre) és remélem nem kell már nagyon sokat várni rá. Tervezem a hírlevél létrehozását is, valószínűleg ez a lehetőség a dizájnnal együtt érkezik majd.
2016-ban folytatódnak a kihívások, az utazós írásokkal mielőbb próbálom magam utolérni és szeretnék sok-sok receptet is megosztani veletek. :)

Mindenkinek boldogságban, vidámságban és egészségben boldog új évet kívánok! Köszönöm, hogy itt voltatok és olvastatok! :)

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá