Inspiráció Things I Love Thursday

Things I Love Thursday #44

2016. február 4.

Az utolsó napok Firenzében és az első napok újra itthon. Vegyes érzések, szép emlékek. Valahogy így lehetne összefoglalni az elmúlt hetet.

Az utolsó estén még egyszer magunkba szívtuk a várost, szép lassan végigsétáltunk a Centro egyes állomásain. Elindultunk a dómtól a Palazzo Vecchióhoz, megcsodáltuk az eső utáni fényekben az Uffizit, búcsút intettünk a Ponte Vecchiónak és megsimogattuk a vadmalac orrát, hogy biztosra menjünk és visszatérjünk még. Nem maradt el az utolsó kávé, babà, cannoli és pizza sem. :)

Szerencsésen hazaértünk és még a kocsiba is befértünk. :)
Család és boldog, vigyorgó kutyák. :)
Hétfőn tesós nap volt, elmentünk a Space kiállításra. Nagyon érdekes volt, jó volt így egyben látni az űrkutatás történetét, habár interaktívabb kiállításra számítottunk. De akit egy kicsit is érdekel a téma, annak mindenképpen ajánlom.


Elmentünk az Igenbe megnézni valóban olyan jó-e a pizza és valóban. Ha egy kicsit bátrabban megsütik, akkor meg tökéletes is lesz. Szóval menjetek oda pizzát enni, mert ott valóban pizzát kaptok. Már az első falat visszarepített Italiába. :D

Délután pedig megnéztük A dán lányt. Az Imdb értékelése méltatlan. Zseniális a film, Eddie Redmayne-nek pedig oda az Oscart idén is.

És Nektek? :)

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá