Utazás

Praktikus kiegészítők utazáshoz

2014. július 30.

Egy-egy utazás alkalmával egyre több praktikus tárgy áll rendelkezésünkre, amelyek segítségével nemcsak a bőröndünk tartalmát könnyíthetjük meg, de magát az utazást is kényelmesebbé tehetjük. Következzen most néhány közülük.

Travalo: segítségével nem kell a nehéz parfümös üveget cipelnünk, amelynél ráadásul attól is félhetünk, hogy esetleg összetörik. Csak beletöltjük kedvenc parfümünk és már mehetünk is. Drogériákban beszerezhető.

SheWee: 3 évvel ezelőtt életem egyik legjobb vétele volt. Nyaralás előtt szereztem be, de természetesen a hétköznapokban is tökéletesen megállja a helyét. Ennek segítségével állva pisilhetünk anélkül, hogy fertőzésektől kellene rettegnünk és nem kell mindenféle alternatívát keresni, hogy hogyan ne érintkezzünk a wc-vel. Használat után intim törlőkendővel át szoktam törölni az eszközt és folyó víz alatt átmosom, majd este alaposan megtisztítom zuhanyozás közben. Ennél higiénikusabb és praktikusabb megoldás nincs folyó ügyeink intézésére. Némi gyakorlást azért igényel a használata, érdemes még otthon kipróbálni párszor. :)

Travel kit: én a sajátomat a The Body Shopban vásároltam, de például már a H&M kínálatában is felfedeztem. A 3 kis üvegcsébe megy az arclemosó, a tonik és a sminklemosó, a két kis tégelybe pedig a nappali és az éjszakai arckrém. Plusz egy kis spatula is járt a csomaghoz. Kis helyet foglal és nem kell mindenből a teljes kiszerelést magammal vinnem.

Ékszertartó: jelenleg a H&M polcain figyeltem fel rá és már régóta érik a gondolat, hogy be kéne szerezni. Bár túl sok ékszert nem szoktam magammal vinni az utazásokra, ennek segítségével az a kevés sem fog elveszni a neszeszerben és a nyakláncok sem fognak összegubancolódni.

Szemmaszk és nyakpárna: ezt azt hiszem különösebben nem kell részleteznem. Aki utazott már hosszabb távra, az pontosan tudja, hogy a közlekedési eszközök nem a legalkalmasabbak a pihenésre. De egy szemmaszk segítségével kiszűrhetjük a külvilágot, a nyakpárnának köszönhetően pedig nem fog össze-vissza nyikleni-nyaklani a fejünk.

Csomagolótasakok: az IKEA FAMILY termékek között bukkantam rájuk. Végre nem kell nejlonzacskózni, ízlésesen elkülöníthetem a tiszta és szennyes ruhákat, valamint cipőket egymástól.

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá