Lakberendezés Otthon

Praktikus és inspiráló otthoni munkaállomások

2016. augusztus 29.

Akár otthonról dolgozol, tanulsz vagy egy hobbisarokra vágysz, a funkcionalitás és praktikusság épp ugyanolyan fontos, mint az inspiráló környezet.

Rendszerezés

A rend jó barátunk, segíti a nyugodtabb és hatékonyabb munkavégzést. Polcok, dobozok, üvegek, kosarak, mappák és címkék, mind-mind segítségünkre vannak, hogy minél gyorsabban megtaláljuk amit keresünk. Átláthatóvá és letisztulttá varázsolják a kis dolgozósarkunkat. Mozgasd meg a fantáziád és ne csak kizárólag az otthoni irodáknak kialakított lakberendezési tárgyak között válogass. Nézz szét a konyhai és fürdőszobai tárolók kínálatában is. :)

Inspiráló, motiváló környezet

A hatékony munkavégzéshez kellenek a lélekmelengető, lökést adó apróságok is. Van kedvenc idézeted, ami erőt ad, motivál, akárhányszor eszedbe jut? Akkor nyomtasd ki és tedd egy szép keretbe, hogy mindig szem előtt legyen. Családi fotók, inspiráló képek, növények, világító díszgömbök. Ugye máris szívesebben ülsz le az asztalhoz a legnehezebben induló napon is? :) Nálam például az utazási emlékek gyülekeznek. Képeslapok, hűtőmágnesek, apró tárgyak. Ezekre amikor ránézek rögtön megrohannak a szép emlékek és azonnal erőt tudok belőlük meríteni. :)

További bejegyzés a témában: Otthoni munkahely

 

 

Olvass még!

Még nem érkezett hozzászólás

Szólj hozzá